İZMİR / BORNOVA - Yaka Şengül Mustafa Karaca İlkokulu

Şbt

Okulumuz Yaka Şengül Mustafa Karaca İlkokulu anasınıfımız 2024 Erasmus+ Akreditasyon döneminde proje başvurusu yaparak hibe almaya hak kazanmıştır. Okulumuz öğretmenleri yapılan proje ile Portekizde okul eğitimi alanında eğitim alacaklardır. Öğretmenlerimiz uluslararası deneyim ve yeni öğretim yaklaşımlarını öğrenerek kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklardır. Çalışmalarından dolayı Anasınıfı öğretmenimiz Selcan Çam ve Okul Müdür yardımcımız Dinçer TOPALOĞLUN'A teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Okul Öncesi Öğretmeni Selcan ÇAM'ın kuruculuğunu yaptığı Waste Free Kıtchen Arts (Atıksız Mutfak Sanatları) projemiz Avrupa Kalite etiketini alarak bizleri mutlu etmiştir. Öğretmenimizi ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Ock

REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİNDEN OKULUMUZA ZİYARETTE BULUNAN REHBERLİK ÖĞRETMENLERİ OKULUMUZLA İLGİLİ GENEL DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDULAR.

Ock

ÖĞRENCİLERİMİZ TRAFİK EĞİTİM PARKINDA

OKULUMUZ TEKNOFEST FESTİVALİNDE

Haz

OKULUMUZ 4.SINIF ÖĞRENCİLERİNİN ORTAOKUL 5. SINIFA GEÇMELERİ VEDA YEMEĞİ VE KEP ATMA TÖRENİYLE KUTLANDI.

Haz

ANASINIFINDAN 1.SINIFA GEÇEN MİNİKLERİMİZ,SELCAN ÇAM ÖĞRETMENLERİ EŞLİĞİNDE GÖSTERİLER DÜZENLEYEREK KEP ATTILAR :)